Alt er stadig muligt ved julepausen i Serie A

Alt er stadig muligt ved julepausen i Serie A

745
0
DEL

Der er dømt julepause i Serie A. De sidste kampe inden det nye år blev spillet i går, hvor det også blev tydeligt, at alt fortsat kan lade sig gøre.

Inter fører fortsat Serie A og kommer også til at tilbringe julen på førstepladsen. Deres forspring ned til de nærmeste forfølgere på andenpladsen er dog kun et enkelt point, mens der kun er fire point mellem Inter og femtepladsen.

Inter tog i gårsdagens sene kamp imod Lazio, der endte med at tage fra San Siro med en sejr i bagagen. Antonio Candreva stod for begge gæsternes mål, der sikrede dem en noget overraskende udebane-sejr på 2-1.

Efter sejre over henholdsvist Atalanta og Chievo er Fiorentina og Napoli i den grad stadig med i mesterskabskampen. Der er faktisk kun et enkelt point mellem de tre hold.

Napoli slog Atalanta 3-1 på udebane og Fiorentina slog Chievo 2-0 i sikker stil. Disse sejre, kombineret med Inters nederlag, har som sagt skrevet de to storklubber så langt ind i mesterskabskampen, som man næsten kan komme.

Nogle, der heller ikke er afskrevne i forbindelse med mesterskabskampen er fjerdepladsen Juventus, der i går fortsatte deres stime ved at slå Carpi 3-2, og femtepladsen AS Roma, der satte en stopper for en mere negativ stime ved at slå Genoa 2-0.

Selvom holdene fra top-5 naturligvis har de største chancer, så kan man heller ikke helt afskrive AC Milan endnu. De befinder sig fire point udenfor top-5 og otte point fra den absolutte top. Der er dog lang vej igen for den italienske stor- og traditionsklub, men intet er som bekendt umuligt.

De næste kampe i Serie A spilles den 6. januar 2016.

INGEN KOMMENTARER