SønderjyskE henter spiller med Champions League i benene

SønderjyskE henter spiller med Champions League i benene

982
0
DEL

SønderjyskE har skrevet under med Simon Kroon, der kommer til klubben fra Malmø FF. Der er tale om en kontrakt, som strækker sig frem til sommeren 2018.

Inden transfervinduet i januar overhovedet er blevet åbnet, har SønderjyskE allerede forstærket sig. Nu er der endda ikke kun tale om en enkelt spiller, men derimod hele to af slagsen. For ikke så længe siden blev den tidligere Viborg-spiller Marcel Rømer præsenteret i klubben. Nu har det vist sig, at klubben ikke ligger på den lade side i forbindelse med Superligaens vinterpause.

Kantspilleren Simon Kroon er ny mand i folden hos Sønderjyske. Han kommer som sagt til klubben fra Malmø FF, hvor han i løbet af efteråret hat prøvet kræfter med Champions League. Han var således repræsenteret i alle tre kampe i gruppespillet. Gundene er da også mange til, hvis man spørger sportschef Hans Jørgen Haysen, at Sønderjyderne har valgt at give Kroon en kontrakt frem til sommeren 2018.

– Simon Kroon er en spændende, ung spiller, som har et fantastisk drev med bolden. Han er hurtig, og er også en type, som har foden med i en del mål, og han kan derfor med sit store potentiale blive en spiller, der kan bidrage med noget afgørende i kampene. Udtaler sportschefen.

– Han er ekstremt talentfuld, og trænger til at give dette talent nogle nye udfordringer således, at han kan udvikle sig selv og sit spil endnu mere. Der skal ikke være tvivl om, at vi har store forventninger til ham.

Sønderjyske ligner ikke just et hold, der desperat har brug for forstærkninger. I forbindelse med vinterpausen i Superligaen indtager de således fjerdepladsen efter 10 sejre i efterårets 17 kampe. Hovedpersonen selv ser frem til at prøve noget nyt, men siger i samme omgang, at det bliver specielt at forlade Malmø, hvor han, på trods af sine kun 22 år, har spillet i hele 10 år.

– Det er specielt at forlade en klub hvor man har været så længe. MFF er klubben i mit hjerte, og sådan har det været siden jeg var lille, siger Kroon til klubbens hjemmeside.

– Men det bliver sjovt at prøve noget nyt, og det ser jeg meget frem til.

INGEN KOMMENTARER