Ancelotti ser frem til den tyske atmosfære

Ancelotti ser frem til den tyske atmosfære

592
0
DEL

Carlo Ancelotti blev fornylig hyret til at overtage Bayern München efter Pep Guardiola, og italieneren der har prøvet meget i sin karriere glæder sig meget til at opleve den tyske atmosfære.

Der skulle ikke gå lang tid før afløseren for Pep Guardiola var på plads i Bayern München, og Carlo Ancelotti glæder sig meget til de nye udfordringer, og han fortæller åbent og ærligt, at han glæder sig meget til at opleve den fantastiske tyske atmosfære.

– Jeg glæder mig meget til at opleve den atmosfære, som jeg vil mærke på stadion. Det ser smukt ud, når et fyldt stadion skaber sådan en smuk kulisse.

– Tyskland har gjort nogle gode investeringer i de seneste mange år. De har genopbygget deres stadions, og det er blevet en stærk nation med hensyn til europæisk fodbold. Det bliver spændende at få erfaringer med Tyskland. Jeg er allerede begyndt at lære tysk, og jeg kan sige, at det ikke er let, siger Ancelotti til Goal.com.

Carlo Ancelotti har fået en treårig kontrakt i Bayern München, og italieneren tiltræder i klubben til sommer, når Pep Guardiola stopper i den tyske storklub.

INGEN KOMMENTARER