Arsène Wenger kritiserer debutanter efter nederlag

Arsène Wenger kritiserer debutanter efter nederlag

874
0
DEL

Gunners-træneren Arsène Wenger har ry for at være ekstremt dygtig til at fremavle store talenter, men efter tirsdagens nederlag til Sheffield Wednesday i Liga Cuppen, havde han ikke mange roser tilovers for de unge spillere, der havde fået chancen.

Wenger anklagede de unge spillere for at være svage og naive, men fortalte samtidig at han ville have sparret flere stamspillere, hvis han kunne gøre det om, da både Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain blev ramt af skader i opgøret.

Glen Kamara, Alex Iwobi og Ismael Bennacer var blandt debutanterne på Arsenal-mandskabet og Wenger sagde, ifølge Daily Mail, efter kampen:

– Presset var for stort for de unge spillere. De var ikke klar til at spille på det her niveau – ingen af dem var klar. To af målene var på dødbolde. Vi var for naive. Vi havde bolden meget, men skabte ikke nok og var ikke stærke nok på midtbanen.

Om skaderne til Walcott og Oxlade-Chamberlain sagde Wenger:

– Det var en skidt aften for os. Vi mistede to spillere – to muskelskader. Jeg ved ikke hvor alvorligt det er. Jeg er bekymret, for vi har en stor kamp på lørdag mod Swansea og en Champions League-kamp mod Bayern München. At miste to offensive spillere er til stor skade for os. Måske havde jeg for mange stamspillere med i dag.

Læs også: Koscielny: Vi kan drage fordel af Wengers rotationssystem

Sheffield-træner Carlos Carvalhal roste imidlertidigt sine spillere:

– Det var en stor præstation. Vi ved at Arsenal er ni gange bedre end os, og at vi måtte løbe og kæmpe. Vi havde en taktik og var bedre end Arsenal i 96 minutter.

Paul Merson, der er ekspert på Sky Sports, var uenig i Wengers kritik af de unge spillere:

– De erfarne spillere svigtede debutanterne i aften. En debut i en udekamp er meget svær foran 35000 tilskuere, og man har brug for de ældre spillere til at hjælpe en på vej. Det er ligegyldigt, hvor gode spillerne er, eller hvor gode de kommer til at blive, når de erfarne spillere kun præsterer til 4 ud af 10. Så har de unge ikke en chance.

INGEN KOMMENTARER