Lars Søndergaard før pokalkamp: Vi har stor respekt for Lyngby

Lars Søndergaard før pokalkamp: Vi har stor respekt for Lyngby

981
0
DEL

1. divisionsklubben Lyngby tager i aften imod AaB, når de to hold tørner sammen for første gang i 16 år i Landspokalturneringen.

Klokken 20:45 skal topholdet fra landets næstbedste række forsøge at overraske når Aalborgenserne kommer på besøg og det er noget AaB’s cheftræner Lars Søndergaard, ifølge klubbens hjemmeside, ser frem til:

– Det er en pokalkamp, hvor vi som Superligahold er favoritter, og et eller andet sted er det en kamp, som alle forventer, vi skal og bør vinde. Pokalturneringen har dog sin egen historie og sit eget liv, det er det, der gør den så spændende og interessant at være med i.

Om aftenens modstander siger den 56-årige træner:

– Vi møder Nordic Bet Ligaens tophold, og vi har stor respekt for deres kvaliteter. Lyngby har både som hold og individuelt nogle spidskompetencer, men især deres store rutine i en bred trup er en styrke for dem.

Træneren ved dog, hvad der skal til for at slå de blåblusede sjællændere:

– For os handler det om at kæmpe og spille os videre til en attraktiv kvartfinale til foråret, og selvom der venter en vanskelig opgave, så har vi også en tro på, at vi har redskaber, der kan gøre ondt på Lyngby.

AaB har vundet Landspokalturneringen tre gange – senest i 2014.

INGEN KOMMENTARER