Avis: Arsenal byder 200 milioner for Leicester-profil

Avis: Arsenal byder 200 milioner for Leicester-profil

1264
0
DEL

Hvis man skal tro den engelske avis The Sun, så er Arsenal særdeles interesserede i Leicester-profilen Riyad Mahrez, der virkelig har brilleret i denne sæson.

Mahrez har utvivlsomt en andel i Leicesters aktuelle førsteplads i Premier League. Han har således leveret 14 mål og 10 assists i denne sæson. Dette har eftersigende fået visse storklubber, blandt andre Arsenal, op på mærkerne.

Klubben fra det nordlige London har eftersigende et bud på i omegnen af 200 millioner kroner klar til den kommende sommer, hvor transfervinduet endnu engang vil være åbent.

Hvis Leicester vælger at sælge Mahrez for det påståede beløb på omkring 200 millioner kroner, så har de gjort en vanvittig god handel. I januar 2014 blev Mahrez således hentet til den nuværende førsteplads i Premier League for et beløb, som formentlig og eftersigende er under fem millioner kroner.

Arsenal følger eftersigende Mahrez tæt, hvilket de ikke er ene om. Listen med klubber, der eftersigende er interesserede i Mahrez, er ufattelig lang, men indbefatter blandt andre Manchester United, Chelsea, Barcelona og Real Madrid.

Arsenal skulle som sagt være så interesserede, at noget konkret er under opsejling. Mahrez bliver sikkert heller ikke billig. Han forlængede således sin kontrakt med Leicester sidste august, således at den nu løber frem til juni måned i 2019.

 

INGEN KOMMENTARER