Avis: Arsenal-koryfæ står højt på Brøndbys ønskeliste over trænere

Avis: Arsenal-koryfæ står højt på Brøndbys ønskeliste over trænere

1785
0
DEL

Brøndby IFs ledelse har Arsenal-legenden Tony Adams stående højt på ønskelisten over mulige cheftrænerkandidater. Det erfarer Politiken. 

Det stod klart allerede fra start, da Auri Skarbalius overtog tøjlerne efter Thomas Frank, der tog sit tøj og gik efter den såkaldte Oscar-gate, at det kun var en midlertidig løsning.

Brøndby IF skulle finde en ny og mere langsigtet cheftræner, og jagten på denne mand fortsætter.

John Terry har tidligere været sat i forbindelse med jobbet på den københavnske vestegn grundet sit gode forhold til klubejer Jan Bech Andersen, men det rygte er efterhånden manet i jorden.

Læs også: Avis: Det sagde Klopp til Kane efter lørdagens opgør

Det er dog ikke slut med at nævne mulige trænere fra det engelske. Således sættes Tony Adams nu i forbindelse med jobbet på Brøndby Stadion. Faktisk har de blågules ledelse englænderen stående højt på ønskelisten. Det erfarer Politiken.

Adams står så højt på listen over kandidater, at Jan Bech Andersen efter sigende snart skal mødes med ham for at diskutere en mulig fremtid i Brøndby.

Sportsdirektør Troels Bech, der også må forventes at have meget at skulle have sagt i rekrutteringen af en ny cheftræner, har dog ikke mange ord at sige om netop det rygte.

Læs også: Medie: Brøndby vil have Jonas Borring – sportsdirektøren mødtes med ham

– Tony Adams? Jeg kender ham godt. Han var en dygtig fodboldspiller, siger Troels Bech ifølge Politiken.

Rygterne er for alvor startet, efter at Tony Adams blev set på Tingbjerg Ground, hvor Brønshøj mødte Fremad Amager, som har John ‘Faxe’ Jensen som cheftræner.

Netop ‘Faxe’ var årsagen til, at Tony Adams tog helt til Danmark. Arsenal-legenden skulle hilse på sin gode ven og tidligere klubkammerat, og det har altså affødt spekulationer om, hvorvidt de to kan få en fælles fremtid som trænerduo i Brøndby IF.

Læs også: Utvetydig Ståle Solbakken: Pouiré og De Ridder har ingen fremtid i FCK

INGEN KOMMENTARER