Avis: Chelsea dropper Premier League-bomber – United stadig inde i billedet

Avis: Chelsea dropper Premier League-bomber – United stadig inde i billedet

1025
0
DEL

Chelsea har droppet deres jagt på Romelu Lukaku, men Manchester United har endnu ikke opgivet den belgiske målkonge, ligesom Paris Saint-Germain og Juventus fortsat har interesse i ham. Det erfarer den engelske avis Express

Romelu Lukaku har bombet mål ind på samlebånd for Everton i Premier League i denne sæson, og på det seneste har den brølstærke belgier været rygtet tilbage til Stamford Bridge, der skriger efter mål.

Tidligere på ugen blev Antonio Conte præsenteret som ny manager i Chelsea efter sæsonen, og den italienske succestræner har efter sigende tiltro til Diego Costa og har meldt dette ud overfor klubbens ledelse, og derfor dropper The Blues deres jagt på Lukaku. Det hævder Express.

Læs også: Medie: Barça nået til enighed med PSG-komet

Avisen skriver dog i samme ombæring, at Manchester United fortsat er inde i billedet til at sikre hans signatur. De Røde Djævle kan dog se frem til hård konkurrence fra blandt andre Paris Saint-Germain og Juventus, som begge har været nævnt som bejlere gennem længere tid.

En anden stor avis i England, Daily Mail, skriver, at Everton ikke vil slippe Romelu Lukaku for mindre end 65 millioner pund – svarende til 600 millioner kroner.

Læs mere her: Nægter at betale bødestraf efter dommerkonfrontation: Monaco åbner disciplinærsag

INGEN KOMMENTARER