Nægter at betale bødestraf efter dommerkonfrontation: Monaco åbner disciplinærsag

Nægter at betale bødestraf efter dommerkonfrontation: Monaco åbner disciplinærsag

881
0
DEL

AS Monaco meddeler, at de ingen anden udvej har end at åbne en disciplinærsag mod Nabil Dirar, der i sidste ende kan ende med at blive suspenderet af klubben. 

I februar måned blev Monacos Nabil Dirar udvist i en kamp mod Nice. Egentlig kostede hans reelle forseelse kun gult kort, men det blev få øjeblikke takseret til direkte rødt, efter at han på en opfarende og aggressiv facon stormede op i hovedet på dommer Tony Chapron, fordi han ikke mente, at han skulle have kort for sin forseelse på modstanderen.

Sidenhen har AS Monaco givet Nabil Dirar en bødestraf, som er ganske almindelig procedure i de fleste fodboldklubber for den slags optrædener.

Den 30-årige kantspiller nægtede dog at betale bøden og agter ej heller at gøre det nu, og derfor føler klubben sig tvunget til at åbne en disciplinærsag imod ham,

– Klubben valgte at sanktionere Dirar som følge af hans opførsel mod dommeren i kampen mod OGC Nice, men han afviste blankt nogen form for økonomisk straf, indleder AS Monaco i en offentlig erklæring.

– Derfor har klubben intet andet valg end at indlede en disciplinærsag, der kan føre til en suspendering af spilleren, lyder det videre.

Marokkanske Nabil Dirar fik efter den voldsomme dommerkonfrontation en karantæne på otte spilledage.

INGEN KOMMENTARER