Avis: Guardiola vil bruge i alt 800 mio. på at hente denne...

Avis: Guardiola vil bruge i alt 800 mio. på at hente denne forsvarsspiller til City

4415
0
DEL

Pep Guardiola vil bruge intet mindre end 800 millioner kroner på at hente Athletic Bilbaos ombejlede midtstopper Aymeric Laporte med til Manchester City. 

Der ventes at ske ting og sager, når Pep Guardiola tiltræder som Manchester City-manager. Om ikke en revolution, så varsles der i hvert fald en massiv udrensning i spillertruppen.

Inden Guardiola har tiltrådt som ny hærfører på Etihad Stadium, har den catalanske succestræner angiveligt allerede lagt transferplaner.

Ifølge den engelske avis The Sun er Guardiola klar til at bruge intet færre end 800 millioner kroner på Athletic Bilbaos Aymeric Laporte.

Læs også: ‘Den næste Vieira’ jagtes af europæiske mastodonter

De 400 millioner kroner er en direkte overgangssum til Athletic Bilbao, da Laportes frikøbsklausul lyder på netop dette beløb.

Derudover vil Manchester City ifølge avisen tilbyde den franske stopper i omegnen af 80 millioner kroner om året i løn – efter skat vel at mærke.

Læs også: Austins vilde historie: Sådan dræbte jeg en ged

Alt i alt vil det samlede beløb runde 800 millioner kroner.

Både Paris Saint-Germain og Manchester United menes dog også at være lune på 21-årige Laporte, men The Sun skriver, at Pep Guardiola er klar til at gå all-in for at få fingrene i den ombejlede forsvarsspiller.

Læs også: Napoli-stjerne udsat for væbnet røveri

INGEN KOMMENTARER