Avis: Mourinho har indgået aftale med bomber – skal med til Manchester...

Avis: Mourinho har indgået aftale med bomber – skal med til Manchester United

1375
0
DEL

José Mourinho har ifølge den engelske avis Express en aftale på plads med Gonzalo Higuain, som han vil tage med til Manchester United. 

Louis van Gaals fremtid i Manchester United tegner sig aldeles usikker, og en af favoritterne til at overtage tøjlerne på Old Trafford er den tidligere Chelsea-manager José Mourinho.

José Mourinho er angiveligt så opsat på at få jobbet, at han allerede nu har en aftale istandsat med en målscorer, som skal med portugiseren til Old Trafford.

Den engelske avis Express erfarer således, at Gonzalo Higuain og José Mourinho, der har en fælles fortid i mægtige Real Madrid, er nået til enighed angående en fem-årig aftale, der indebringer den argentinske målscorer intet mindre end 76 millioner kroner årligt.

Læs også: Boysen: Jeg får kuldegysninger af at løbe på banen til “jump”

Årslønnen svarer til en ugentlig lønchek på knap halvanden million kroner, og en mundtlig aftale skulle allerede været lavet, erfarer avisen gennem italienske kilder.

Normalvis er det næstformanden i Manchester United, Ed Woodward, der står for den slags kontraktforhandlinger, men portugiseren er tilsyneladende så sikker på at få managerjobbet efter sæsonen, at han har gjort sit forarbejde.

Læs også: Leicester-profil ny mand i den franske landsholdstrup

Den italienske journalist Emanuele Giulianelli, som til dagligt skriver for en lang række fodboldmedier, erfarede tidligere på ugen, at Mourinho også skulle have lavet en mundtlig aftale med ledende folk i Napoli om en købssum på Gonzalo Higuain. Intet mindre end 812 millioner kroner skal De Røde Djævle smide på bordet, hvis de skal have fingrene i Higuain denne sommer.

Alene i ligaen har 28-årige Higuain nettet 27 gange i denne sæson.

Læs også: Dansk fodboldkommentator fraråder Terry at tage Brøndby-job

INGEN KOMMENTARER