Avis: Så meget koster en Van Gaal-fyring

Avis: Så meget koster en Van Gaal-fyring

1903
0
DEL

Den britiske avis The Sun meddeler, at det vil koste 10 millioner pund, hvilket i runde tal svarer til 95 millioner kroner, hvis Louis van Gaal bliver fyret, mens Champions League-kvalifikation stadig er en mulighed.

Trænersædet er utvivlsomt meget varmt under Louis van Gaal i Manchester United. Manchester United befinder sig i øjeblikket på sjettepladsen i Premier League, hvorfra man halter seks point efter lokalrivalerne fra Manchester City, der er på sporet af Champions League-kvalifikation.

Det vil dog hjælpe lidt på situationen, hvis Manchester United formår at overvinde Shrewsbury Town i aftenens FA Cup-kamp.

Vice-direktøren i klubben, Ed Woodward, holder tilsyneladende hånden over Louis van Gaal, men hans holdning kan dog hurtig ændres, hvis De Røde Djævle ikke formår at kvalificere sig til Champions League.

Hvis det sker, så bliver Ed Woodward nærmest nød til, at stikke den hollandske træner en fyreseddel, hvilket som sagt bliver en bekostelig affære. Manchester United er i tilfælde af en træner-fyring forpligtede til at udbetale en kompensation, der som sagt skulle ligge på omkring 95 millioner kroner.

Den tidligere United-træner David Moyes blev fyret så snart den Champions League-givende fjerdeplads var udenfor mulighedernes rækkevidde. Dette betød at kompensationen ikke var nær så stor, som hvis fyringen havde fundet sted tidligere. Det er derfor meget sandsynligt, at et lignende træk er under opsejling.

Det menes, at den mest sandsynlige erstatning for Louis van Gaal er den karismatiske Jose Mourinho, der har været arbejdsløs siden december 2015.

 

 

INGEN KOMMENTARER