Avis: Sir Alex Ferguson hevet ind for at afgøre LvG’s skæbne i...

Avis: Sir Alex Ferguson hevet ind for at afgøre LvG’s skæbne i United

891
0
DEL

Ifølge engelsk avis er legendariske Sir Alex Ferguson hevet ind i mødelokalerne for at diskutere Louis van Gaals skæbne, og hvem der eventuelt kunne overtage tøjlerne for hollænderen. 

Krisen har ramt Manchester United, der på et spillemæssigt parameter længe har haltet gevaldigt efter, og nu er den pragmatiske tilgang også begyndt at koste på resultatsiden, hvilket har bragt Louis van Gaals job i overhængende fare.

Men skal hollænderen have sparket, og hvem skal ind for at overtage? Det er et ubesvaret spørgsmål, som ledelsen i Manchester United står tilbage med, og derfor har man bragt en mand med erfaring ind i mødelokalerne for at diskutere hele situationen.

Således melder Daily Mirror, at klublegenden Sir Alex Ferguson søndag var indkaldt til møde bag lukkede døre med ledende folk i klubben, så de kunne diskutere Louis van Gaals situation som manager, og hvem der eventuelt kunne overtage, hvis man vælger at fyre ham.

Det var Ed Woodward, der udover sin titel som sportsdirektør også er næstformand i klubben, der inviterede Ferguson, skriver avisen, der også mener at vide, at den tidligere direktør David Gill er med inde i beslutningsprocessen.

Ydermere erfarer Daily Mirror, at klubbens ejere har fuld tiltro til, at Ed Woodward får vendt krisen, og det er derfor ham, der står med afgørelsen i sidste ende.

INGEN KOMMENTARER