Yaya Toure: Manchester City kan stadig blive mestre

Yaya Toure: Manchester City kan stadig blive mestre

869
0
DEL

Manchester Citys midtbane-general er tilsyneladende overbevist om, at kampen om det engelske mesterskab ikke er overstået endnu for Manchester Citys vedkommende, selvom de blå fra Manchester i skrivende stund er seks point fra førstepladsen.

Manchester Citys muligheder for at vinde det engelske mesterskab blev ikke ligefrem større i går aftes, hvor de led et 2-1-nederlag til Arsenal på udebane. Arsenal udbyggede i samme omgang føringen ned til Manchester City på tredjepladsen fra et til fire point.

Dagens helt, i hvert fald for Manchester Citys vedkommende, må siges at være Yaya Toure, der med et fantastisk mål kort før kampens afslutning, pyntede på resultatet for Manchester City. Efter kampen udtalte Yaya Toure, at kampen om det engelske mesterskab fortsat er åben.

– Vi var ret uheldige til sidst, da vi havde mange muligheder, og det var skuffende, vi ikke fik scoret. De spillede rigtig godt, og det er svært at kontrollere en kamp hos Arsenal, men fortiden har vist, man stadig kan blive mestre, selvom man er lidt bagud.

– Kampen om mesterskabet er ikke ovre endnu, udtalte Toure ifølge internet-mediet goal.com.

En sejr i gårsdagens kamp ville ikke desto mindre have lunet godt i Manchester Citys regnskab. De havde i så fald kun været tre point fra Leicester på førstepladsen og oven i købet haft en bedre målscore.

Kampen om det engelske mesterskab er, som Yaya Toure også siger, ingenlunde slut endnu. Mange tvivler også på, at Leicester kan stå distancen, hvilket kunne tyde på, at vinderen af Premier League 2015/16 enten kommer til at hedde Arsenal eller Manchester City, hvis altså ikke enten Tottenham eller Manchester United laver et mirakel, hvilket på ingen måde virker sandsynligt.

Det bedste bud på en engelsk mester, hvis Leicester ikke formår at fuldbyrde sensationen, er dog stadigvæk Arsenal, der har gjort det rigtig godt i efteråret.

INGEN KOMMENTARER