Rummenigge: Det halve af Europa ville have Ancelotti

Rummenigge: Det halve af Europa ville have Ancelotti

876
0
DEL

Bayern München præsenterede for ganske nyligt Carlo Ancelotti som afløser for Josep Guardiola, der dermed forlader den sydtyske storklub til sommer. At få Ancelotti til klubben var dog ikke let, hvilket Bayern Münchens præsident, Karl-Heinz Rummenigge nu forklarer.

Det har i sandhed svirret med rytger, hvad angår de store trænere rundt omkring i verden. Jose Mourinho er fyret og dermed en fri mand på markedet. Guardiola forlader Bayern München til sommer, hvorfor antallet afrygter om, hvad der bliver den spanske succes-træners næste opgave bliver, har været helt ekstremt. En ting skulle dog være sikkert. At Carlo Ancelotti træder til som Bayern-træner til sommer. Det var som sagt ikke nogen let opgave at få den tidligere Real Madrid-træner til klubben, som Rummenigge her forklarer.

Rummenigge forklarer i et interview, der er lavet af det tyske magasin Bild, at halvdelen af Europa var interesserde i Ancelotti. Den 56-årige italiener forklarede fra starten, at han godt kunne tænke sig at blive træner i Bayern München. Alligevel var det tilsyneladende en kamp, at få formaliteterne på plads. Rummenigge siger, at der var tale om en stor indsats i ugerne op til Ancelottis udnævnelse som fremtidig Bayern-træner, men som det nu er blevet tydeligt, så har bestræbelserne båret frugt.

Det er da også noget af en træner-kapacitet, der snart kan kalde sig cheftræner i Bayern München. Tidligere har Ancelotti således vundet to Champions League-titler med AC Milan og en tredje med Real Madrid. Han træder til i Bayern München den 1. juli 2016, hvorefter hans kontrakt strækker sig i tre år.

Den nuværende træner, Pep Guardiola, fortalte først i december-måned, at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt med den sydtyske storklub. Han har kontraktudløb til sommer og vil altså se sig om efter nye udfordringer. De varmeste bejlere menes at være Manchester City, men fortsat ved ingen, hvor Guardiolas fremtid ligger.

 

INGEN KOMMENTARER