Bale: Wales første EM-kvalifikation ligeså speciel som Champions League-succesen

Bale: Wales første EM-kvalifikation ligeså speciel som Champions League-succesen

1278
0
DEL

Wales led i lørdags et 2-0 nederlag til Bosnien, men kvalificerede sig alligevel for første gang i historien til Europamesterskabet, eftersom Cypern slog Israel 2-1. Et nederlag Gareth Bale derfor kategoriserer som det bedste i hans karriere, skriver Skysports.

Hverken regn, to indkasserede mål eller et nederlag kunne dæmpe begejstringen hos 26-årige Bale, da Wales alligevel indkasserede deres billet til EM.

– Det er helt oppe på siden af at vinde Champions League, for at være helt ærlig. Alle ved hvor stor betydning, Wales har for mig, og hvor stolte vi er for at spille for vores land. Det er det største, eller i hvert fald ligeså stort som alt andet.

Når Bale skal forklare, hvem der har æren for kvalifikationen, mener han at mange deler den:

– Det er på baggrund af alt vores hårde arbejde og holde ved vores plan. Der er kredit til alle involverede lige fra fysioer og læger til trænerstaben og fansne. Det har været en indsats fra hele nationen, og selvfølgelig er vi alle stolte af dette øjeblik, siger Bale til express.co efter Wales første kvalifikation til EM nogensinde.

Wales har af flere omgange tidligere været tæt på kvalifikationen, men den har misset i sidste øjeblik på grund af store missede chancer og brændte straffespark.

Bale maner dog til besindighed og advarer mod, at Wales, efter kvalifikationen er i hus, hviler på lauerbæerne. I stedet skal de fortsætte det hårde arbejde, så holdet kan være fuldstændig klar til sommerens EM-turnering i Frankrig. Han glæder sig dog til at prøve sig selv og Wales af på den store scene

– Det bliver fedt at kunne teste sig selv af i en af de største turneringer i verden.

INGEN KOMMENTARER