Ancelotti vil have Premier League-comback: Melder sig klar til januar

Ancelotti vil have Premier League-comback: Melder sig klar til januar

834
0
DEL

Carlo Ancelotti har gået ledig rundt på trænermarkedet, siden han fik sparket i Real Madrid i maj. Nu melder den karismatiske sig klar til et Premier League-comeback, og han ønsker det allerede til januar.

Efter fyringen i Real Madrid annoncerede Carlo Ancelotti, at han havde behov for en pause fra trænergerningen af helbredsmæssige årsager.

Nu er den 56-årige italiener med det imponerende CV dog atter klar til at trække i arbejdstøjet igen, og der er særligt én liga, han gerne vil prøve kræfter med igen.

– Hvor jeg skal hen? Der, hvor de ringer fra, svarede Carlo Ancelotti, da en journalist ville høre de fremtidige planer.

– Indtil for et par uger siden var jeg bange for, at ingen ville ringe, men nu nærmer jeg mig et comeback. Medmindre der sker noget uforudset, er jeg klar til at komme i gang igen til januar, fortæller Ancelotti til Corriere dello Sport, inden han fortsætter:

– Jeg vil gerne tilbage til Premier League. Det er den perfekte scene for fodboldspillet. Der kan man arbejde med den gode form for pres. Det er en nødvendig ubundethed og rolighed. Før jeg stopper karrieren, vil jeg gerne have en erfaring til i Premier League.

Carlo Ancelotti har tidligere stået i spidsen for Chelsea som manager i perioden 2009-2011. Det kastede et enkelt mesterskab af sig.

INGEN KOMMENTARER