Mata elsker livet i Manchester

Mata elsker livet i Manchester

1038
0
DEL

Der har tidligere været sat spørgsmålstegn ved Juan Matas præstationer for Manchester United, men han fortæller nu, at han elsker livet i Manchester og i klubben.

27-årige Juan Mata kom til Manchester United fra Chelsea i januar 2014 for en pris, der dengang slog klubrekorden – beløbet lød på 37,1 millioner pund. Siden hen har han høstet sig både ris og ros, men i denne sæson har han leveret et fint stykke arbejde i Manchester Uniteds offensiv. Den lille spanier fortæller nu, at han er lykkelig i Manchester:

– Det bedste ved at leve i Manchester er, at her er en rigtig britisk stemning, rigtig engelsk, siger Juan Mata ifølge El Pais og fortsætter:

– Og så er der musikken – en masse store grupper er kommet op i Manchester. Det samme gælder for arkitekturen, det er virkelig en engelsk by.

– Her er gallerier, museer, gode restauranter – det eneste minus herovre er vejret. Jeg faldt hurtigt til, fordi jeg allerede havde boet i London. Nu har jeg allerede været i England i fem år, og det er virkelig gået hurtigt, føler spanieren.

Mata kom til Chelsea fra Valencia i 2011, men han føler sig mere hjemme i Manchester, end han gjorde i London.

– Det føles som om, at det var i går, jeg spillede for Valencia. Jeg er virkelig glad for, hvordan det er blevet herhenne, siger en humørsprudlende Mata og afslutter:

– Jeg er virkelig glad her i Manchester. Jeg har følelsen af, at jeg lige er ankommet og har en masse at gøre endnu – det er skønt.

INGEN KOMMENTARER