Bayern-profil: Guardiola har genopfundet fodboldspillet

Bayern-profil: Guardiola har genopfundet fodboldspillet

928
0
DEL

Bayern Münchens David Alaba har intet end ros tilovers for sin træner, Pep Guardioa, der, ifølge østrigeren, har genopfundet fodboldspillet med sin unikke filosofi. 

Der er ikke lang tid til, at Pep Guardiola snart er fortid hos FC Bayern München til fordel for et engelsk eventyr hos Manchester City. Dette synes at have givet anledning til refleksion over spanierens tid i det sydtyske.

Ihvertfald har Bayern-back, David Alaba, været ude at storrose sin 45-årige træner, der har vundet to tyske mesterskaber samt en pokaltitel, siden han ankom til Allianz Arena i 2013.

– Træneren er meget krævende, men det er helt fantastisk at træne med ham. Det er som om, at han har genopfundet fodboldspillet, lyder de flotte fra Alaba i et interview med The Guardian.

– Han tænker på fodbold i alle døgnets 24 timer. Han forklarer os altid på skærmen, hvilken måde man angriber bedst, forsvarer bedst og den bedste måde at spille med bolden på, forklarer Bayern-profilen, der i samme ombæring understreger, at de ikke ville have nydt samme succes uden den tidligere Barca-træner ved roret.

– Nu hvor det er hans tredje år i klubben, forstår vi ham bedre. Vi ville ikke have været så succesfulde uden ham. Han har givet os de bedste redskaber – det kan du se på vores spil.

David Alaba og co. får i aften brug for Guardiolas unikke fodboldfilosofi, når de skal forsvare 2-2-resultatet fra den første ottendedelsfinale ude mod de italienske mestre fra Juventus i Champions League.

Returkampen kan følges på TV3 Sport 1 fra kl. 20.40.

INGEN KOMMENTARER