Bechmann efter sejr: Vi vandt på fysikken

Bechmann efter sejr: Vi vandt på fysikken

995
0
DEL

SønderjyskE-angriberen, Tommy Bechmann, er glad for søndagens sejr over Brøndby IF, og understreger, at de vandt på fysikken.

En af de store overraskelser i denne sæson af den danske Superliga, SønderjyskE, forsatte deres flotte stime, da de søndag besejrede Brøndby IF hjemme i Haderslev.

Den garvede måltyv, Tommy Bechmann, nettede for hjemmeholdet, og mener, at SønderjyskE besejrede Brøndby IF på fysikken.

– Jeg tror, vi ødelagde dem rent fysisk. Specielt i første halvleg var vi dem overlegne. Det var dybest set meget ufortjent, at de kom foran, for vi sad på det hele og pressede dem i bund.

– Vi spillede en fornuftig gang fodbold, og det var vores klart bedste kamp i hele sæsonen. Vi havde et godt miks af god fysik og godt spil, siger Tommy Bechmann.

Angriberen sikrede hjemmeholdet en føring på 2-1, og mener, at holdet fortjener al ære for sejren.

– Man må også give sig selv kredit. Vi var fysisk stærkere end dem, og vi sad tæt på dem. Vores midtbane var vanvittigt aggressiv hele tiden, så de fik ikke tid til at sætte deres spil, forklarer Bechmann.

Cheftræner Jakob Michelsen var enig med søndagens målscorer.

– Vi skal anerkende, at vi leverede en fremragende præstation, og vi fortjente sejren. Vi spillede vel sæsonens bedste første halvleg, og det var direkte udtur, at vi ikke kom foran, siger Michelsen.

– De havde vel en enkelt chance i første halvleg, og det var et afrettet frispark, hvor vi kom bagud. Men vi viste super moral, kom flot igen og førte fuldt fortjent ved pausen. Det eneste minus var, at vi ikke førte mere.

Læs også: Thomas Frank: Vi matchede ikke SønderjyskE i duelspillet

–  Efter pausen blev det mere jævnbyrdigt, men vi havde rimeligt kontrol og kom på 3-1.

– Det var først derefter, Brøndby begyndte at stemple ind, men sejren var fuldt fortjent, og jeg fokuserer på, at vi gjorde det rigtig godt, siger træneren.

Sønderjyske er med sejren placeret på Superligaens tredjeplads med samme antal point som AaB på andenpladsen.

Læs også: Johan Larsson efter Brøndby-nederlag: Vi tabte krigen

INGEN KOMMENTARER