Beckenbauer: En skam Guardiola forlader Bayern – Ancelotti en perfekt erstatning

Beckenbauer: En skam Guardiola forlader Bayern – Ancelotti en perfekt erstatning

653
0
DEL

Den tyske legende Franz Beckenbauer ligger ikke skjul på, at han synes, det er ærgerligt, at Pep Guardiola nu forlader Bayern München, men samtidig påpeger han, at Carlo Ancelotti er den perfekte afløser for spanieren.

Der sker mange ting i kulisserne i den tyske storklub Bayern München for tiden. Tidligere på ugen offentliggjorde Pep Guardiola nemlig, at han ikke fortsætter i det tyske, men allerede nu er erstatningen på plads, og det glæder Franz Beckenbauer, der dog stadig er ærgerlig over Peps farvel til klubben.

– Det er en skam, at Guardiola forlader klubben nu, men jeg er ikke i tvivl om, at Carlo Ancelotti er perfekt erstatning for Bayern München, fortæller den tyske legende.

– Holdt som det er i dag, alt det arbejde han har gjort for klubben. Han byggede holdet op og kom med alle sine idéer, men der er ikke noget at gøre ved det. Du kan ikke beholde ham til evighed, og Bayern er sikret i fremtiden med Ancelotti som erstatning, fortæller Beckenbauer endvidere.

Franz Beckenbauer optrådte selv i sin aktive karriere for Bayern München, og han har om nogen et godt kendskab til klubben.

INGEN KOMMENTARER