Swansea og West Ham delte i kedelig nulløsning

Swansea og West Ham delte i kedelig nulløsning

564
0
DEL

Det blev en kedelig kamp på Liberty Stadium, da Swansea og West Ham i dag tørnede sammen. Kampen endte med 0-0, og selvom der var spil og chancer til begge holdene, så var ingen af holdene på noget tidspunkt i nærheden af sejren, og så måtte holdene dele i porten.

Det var halvt top mod bund, da West Ham og Swansea i dag tørnede sammen. Swansea havde ikke vundet en Premier League-kamp i seks kampe, mens gæsterne heller ikke havde vundet i de seneste seks forsøg, så det lignede på forhånd en tæt kamp, og det blev det.

Swansea startede kampen klart bedt ud, og holdet var flere gange tæt på at komme foran med 1-0, men det blev aldrig rigtig farligt.

Til stor ærgrelse for hjemmeholdets tilhængere, der nok havde set Swansea komme foran med 1-0 på dette tidspunkt. Efter en halv times spil stod der stadigvæk 0-0 på tavlen, og herfra døde kampen lidt ud, og udeholdet kom bedre med i opgøret.

Holdene gik til pausen, som de også begyndte kampen, nemlig med et 0-0 resultat, og det virkede egentlig som om, at begge hold var okay tilfredse med et uafgjort resultat.

I anden halvleg var hjemmeholdet dog klart bedst, og op til flere gange var de tæt på at bringe sig afgørende i front, men skarpheden manglede og Betafami Gomis havde ikke snøret støvlerne rigtigt i dag. I hvert fald missede angriberen flere store chancer.

West Ham ville også gerne have de tre point, og Eduardo Valencia var flere gange tæt på at gøre det onde ved hjemmeholdet. Men Fabianski stod i vejen for en føring til gæsterne.

Det hele sluttede, hvor vi begyndte. Kampen endte med 0-0, og dermed kunne den syvende kamp uden sejr til begge mandskaber tilføjes til listen.

Med det uafgjorte resultat forbliver Swansea i bunden af tabellen lige over nedrykningsstregen, mens West Ham falder længere og længere tilbage i tabellen og er nu placeret på en ottendeplads med 25 point.

INGEN KOMMENTARER