Bekræftet: FCK-stjerne misser Brøndby-kamp – yderligere to profiler tvivlsomme

Bekræftet: FCK-stjerne misser Brøndby-kamp – yderligere to profiler tvivlsomme

3385
0
DEL

F.C. København er uden Kasper Kusk, når holdet møder Brøndby IF i midtugens pokalkamp. Yderligere to profiler står til at glippe kampen efter småskavanker i gårsdagens derby. 

Brøndby IF og F.C. København tørner sammen for tredje gang i denne måned, når de på onsdag skal krydse klinger i returkampen i pokalturneringen.

Der er en finalebillet på spil, og derfor er det dårlige nyheder for F.C. København, at det i dag kom frem, at Kasper Kusk ikke når at blive klar efter en skade, han pådrog sig i søndagens derby, hvor han måtte lade sig udskifte med mere end en halv time igen.

Også Federico Santander og Youssef Toutouh, som begge startede inde i går aftes, er tvivlsomme.

– Hvis vi starter med skaderne, så gik Kasper Kusk ud, og han kommer ikke i kamp i de to kommende kampe mod Brøndby og Viborg, mens Federico (Santander, red.) og Youssef (Toutouh, red.) fik lidt problemer undervejs i kampen. De kommende 24 timer vil vise, om de når at blive klar til kampen onsdag, siger Ståle Solbakken til klubbens egen hjemmeside.

Selvom Santander og Toutouh så når at blive klar, og at dermed kun er Kasper Kusk, som er nødsaget til at blive erstattet, så kommer der formentlig et par ændringer mere, som der altid gør til pokalkampe med Ståle Solbakken i spidsen.

Læs også: Brøndby-profil ovenpå derby-nederlag: Vi har ikke læst på vores lektie

– Vi kommer til at lave nogle forandringer på holdet, ligesom vi altid har gjort det i pokalturneringen i min tid i klubben. Vi har kun en eneste gang valgt at skifte et helt hold, og det var før vores Champions League kamp mod Panathinaikos i 2010, hvilket var med til at sende os i ottendedelsfinalen i turneringen i øvrigt. Denne gang vil det være mere som vi plejer med relativt få ændringer, forklarer FCK-manageren videre.

Det omvendte opgør i Telia Parken for snart to uger siden sluttede 1-1, og F.C. København er derfor tvunget til at skulle score på Brøndby Stadion, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at nå en finaleplads.

Læs også: Flot gestus af Kadrii: Giver trøje til FCK-fan, efter at hun fik bolden lige i synet

INGEN KOMMENTARER