Bekræftet: Randers ansætter ny sportschef

Bekræftet: Randers ansætter ny sportschef

762
0
DEL

Tidligere på dagen gik der rygter om, at Randers FC ville præsentere en ny sportschef, og det er nu bekræftet. Det bliver Viborg FFs Ole Nielsen. 

Randers har ansat en ny sportschef, efter den nu tidligere sportschef Peter Christiansen sagde op. Hans afløser bliver Ole Nielsen, der tager over ved årsskiftet. Han har indtil nu haft samme rolle i Viborg FF.

Randers’ bestyrelsesformand siger således til klubbens hjemmeside:

– Straks vi modtog Peter Christiansens opsigelse, gik bestyrelsen i gang med at identificere potentielle emner til at overtage hans funktion i klubben. Der har været stor interesse for jobbet og udover vores egne tanker om kandidater, har vi modtaget flere uopfordrede ansøgninger, siger Svend Lynge Jørgensen og fortsætter:

– Ole Nielsen var dog helt fra starten øverst på vores ønskeliste på grund af hans erfaring fra lignende stillinger i Sønderjyske og Viborg FF. Ole har uden de største spillerbudgetter været i stand til at sammensætte en spillertrup, der resultatmæssigt ofte har overrasket de såkaldte eksperter i fodboldverdenen.

– Vi har gennem flere samtaler afstemt Ole’s  og Randers FC’s værdier og fået bekræftet at vi havde set rigtigt da vi satte ham øverst på vores kandidatliste. Vi er ikke i tvivl om at Ole med sin erfaring og omfattende netværk vil bidrage positivt til Randers FCs fortsatte udvikling, afslutter bestyrelsesformanden.

Ole Nielsen knyttede også en kommentar.

– Jeg har været glad for min tid i Viborg FF og ønsker alle i og omkring klubben alt det bedste fremover. Efter at have mødt ledelsen i Randers FC og fået bekræftet, at det er en veldrevet  klub med orden i økonomien og gode faciliteter,  var jeg dog ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være en del af deres set-up. Hårdt arbejde og ydmyghed tilsat realistiske ambitioner er det billede, jeg har haft, når jeg har set på Randers FC udefra. Det billede har jeg gennem mine samtaler med ledelsen fået bekræftet, siger Randers’ nye sportschef og fortsætter:

–  Randers FC råder desuden over dygtige trænere og en spændende spillertrup med potentiale til at udvikle sig yderligere. Jeg tror på, at jeg med min erfaring og omfattende netværk kan bidrage til at fastholde og forhåbentlig forbedre de sportslige resultater. Jeg glæder mig til at komme i gang, afslutter Ole Nielsen.

INGEN KOMMENTARER