– Bendtner er ikke som FCK-angribere

– Bendtner er ikke som FCK-angribere

650
0
DEL

Nicklas Bendtner er ikke samme type angriber som Andreas Cornelius og Federico Santander, mener Nicolai Jørgensen, der anser den prominente landsholdskollega for en spiller med rigtig god teknik. 

Sat på en spids i en meget unuanceret sort/hvid-verden findes der to typer af angribere: de små, hurtige og de store, stærke. Cornelius, Santander og Bendtner hører utvivlsomt til i den sidste kategori, men F.C. København-profilen Nicolai Jørgensen ser Bendnter som en anden type angriber.

– Jeg synes ikke, Andreas og Bendtner er de samme typer. Bendtner er en anderledes stor angriber, end man normalt ser, for han er meget god med fødderne. Det er ikke, fordi Cornelius og Santander ikke er dygtige med bolden, men det er på en anden måde, siger Nicolai Jørgensen til bold.dk.

– Bendtner har lidt den samme spilfilosofi, som jeg selv har med at være meget bevægende og deltage meget i spillet, så på den måde kan de ikke rigtig sammenlignes. Men jeg vil ikke sige, det ene er bedre end det andet, fortsætter FCK-profilen.

Nicolai Jørgensen ser spændt frem mod de to afgørende playoff-opgør mod Sverige, og han håber og tror på, at landsholdet kan ende den seneste måltørke.

– Det ser bedre og bedre ud for os. Jeg kom selv frem til et par chancer mod Albanien, hvor jeg skulle have scoret. Det er positivt, jeg kom frem til chancerne, og så må vi håbe, de sidder der næste gang. Jeg prøver at åbne spillet og skabe chancer for andre og også selv være farlig.

– Det er et spørgsmål om tid, før målene kommer. Der findes ikke noget, som er mere ærgerlig over, at der brændes chancer, end vi selv er, men det vender lige pludselig, og lad os håbe på, det kommer mod Sverige,

– Det bliver et par fantastiske kampe at være med til to af de største i min karriere, så bare man kommer på banen, bliver det stort.

Nicolai Jørgensen har optrådt 13 gange på A-landsholdet.

INGEN KOMMENTARER