Svensk landsholdsspiller øjner svagheder: Agger ikke så stabil som tidligere

Svensk landsholdsspiller øjner svagheder: Agger ikke så stabil som tidligere

738
0
DEL

Den rutinerede, svenske landsholdsangriber Marcus Berg har respekt for den danske stopperduo, men ser svagheder ved Daniel Agger, som ikke præsterer på et så stabilt niveau som tidligere.

Det ventes, at det er 29-årige Marcus Berg, der starter med i front sammen med selvskrevede Zlatan Ibramovic, når Sverige og Danmark mødes i playoff-spillet.

Berg, der til dagligt slår sine folder i græske Panathinaikos, anser de danske midtstoppere som dygtige spillere at høj kvalitet, men alligevel øjner angriberen visse svagheder. Agger er ikke så stabil som tidligere, lyder det.

– Vi mødte dem jo i Parken for nogle år siden, hvor vi første gang testede 4-3-3. Jeg spillede på kanten, og det var ingen god kamp, forklarer Berg ifølge fotbollskanalen.se. og fortsætter:

– Men uden at starte noget, så har Agger ikke været så stabil, som han var førhen. Han er utrolig god, hvilket Kjær også er, og de er meget stærke rent fysisk, ligesom de fleste andre centrale forsvarsspillere.

– De har spillet sammen i lang tid, så det bliver svært for os. Men vi ved, at de har svagheder, og dem vil vi forsøge at udnytte, slutter han.

Første kamp spilles lørdag aften i Stockholm, mens returopgøret afvikles tirsdag i Telia Parken.

INGEN KOMMENTARER