Bendtner fritages fra al træning i Wolfsburg

Bendtner fritages fra al træning i Wolfsburg

1841
0
DEL

Mens Wolfsburg forsøger at finde en løsning på Nicklas Bendtners fremtid, er danskeren imidlertid blevet fritaget fra al træning i klubben. 

Nicklas Bendtner har ikke slået til i Wolfsburg, og trods adskillige chancer fra klubbens side, så slap tålmodigheden med Bendtner op, da han tidligere i marts kom for sent til træning.

Onsdag mødtes Wolfburgs repræsentanter så med Nicklas Bendtners ditto for at finde en løsning på situationen. Det møde kom der intet konkret ud af, og klubben meddeler derfor torsdag, at Bendtner fritages fra al træning i klubben. Det skriver nyhedsbureauet Ritzau.

Læs også: Medie: Bayern-München vil gafle dansker-komet

På Wolfsburgs egen hjemmeside skriver man, at der i øjeblikket arbejdes på en løsning i forhold til Bendtners fremtid, og at der snart vil blive truffet en endelig beslutning.

– Den aktuelle situation er utilfredsstillende for alle parter og kan ikke fortsætte, udtaler Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs.

Bendtner har, siden episoden hvor han kom for sent til træning, trænet alene, og er altså efter et møde i Wolfsburg onsdag blevet fritaget fra al træning i klubben.

INGEN KOMMENTARER