Benficas træner er stolt af sine spillere efter CL-nederlag

Benficas træner er stolt af sine spillere efter CL-nederlag

1156
0
DEL

Benfica gik tirsdag fra banen i München med et 1-0-nederlag til Guardiolas tropper. Et resultat som træneren Rui Vitoria var meget tilfreds med.

Champions League-opgøret mellem Bayern München og Benfica startede som frygtet for portuguiserne, der kom bagud efter bare to minutter – her scorede Vidal på et hovedstød.

Resten af kampen forblev dog uden flere scoringer, hvilket må betegnes som et flot resultat af Benfica. Det var også noget træneren Vitoria var meget stolt over:

– Kampen gik som ventet, og jeg er stolt af mine spillere – vi spillede virkelig godt. Selvfølgelig havde vi problemer, men i sidste ende gjorde vi det godt. Jeg er selvfølgelig ikke glad for resultatet, men vi gjorde det godt og fulgte vores plan, siger Vitoria ifølge UEFA’s hjemmeside.

Læs også: Luis Suarez: Rødt kort til Torres ændrede kampen

– At lukke et tidligt mål ind her var ikke planen. Men vi spillede godt, og det tidlige mål dræbte ikke vores selvtillid. Vi var i stand til at give Bayern problemer, og vi fortjente måske endda et mål. Alt er stadig åbent, og vi har kamp nummer to i næste hvor, hvor vi vil gøre vores bedste igen.

Benfica må i returopgøret undvære topscorer Jonas, som er i karantæne.

INGEN KOMMENTARER