Benitez afslører: Var tæt på at hente denne City-stjerne til Liverpool

Benitez afslører: Var tæt på at hente denne City-stjerne til Liverpool

3814
0
DEL

Rafa Benitez afslører, at han i sine dage som Liverpool-manager var tæt på at hente Sergio ‘Kun’ Agüero. 

I 2006 skiftede den dengang blot 17-årige Sergio Agüero som bekendt fra Independiente til spanske Atletico Madrid, hvem han senere skulle vise sig at blive en vital profil for.

Overgangssummen lød dengang angiveligt på 23 millioner euro, og resten af historien kender vi. Agüero blev en målhelt i den spanske hovedstad, og i 2011 rykkede han så til Premier League, hvor Manchester City stod klar til at betale dyre domme for ham.

Inden seniorkarrieren overhovedet tog fart, var Agüero dog meget tæt på at skifte til Liverpool. Det afslører Rafa Benitez, der dengang stod i spidsen for The Reds.

– Jeg var Liverpool-manager, og de (Independiente, red.) tilbød os ham som ung spiller for store, store penge, siger Benitez ifølge goal.com og fortsætter:

– Men han skrev under med Atletico Madrid.

Læs også: Brøndby uden vital profil i pokalderby

– Han var en spiller, som vi kendte til. Vi fulgte ham. Vi vidste, at han var en meget god spiller på det tidspunkt, forklarer den tidligere Liverpool-manager.

Benitez beretter endvidere om et godt forhold til City-angriberen qua Javier Mascherano, som dengang spillede i Liverpool og kendte Agüero gennem landsholdet.

– Jeg har et godt forhold til Sergio (Agüero, red.), fordi han er tæt på Mascherano, og jeg så det argentinske landshold spille, fortæller Benitez.

– Forhåbentlig kan han score en masse mål i Champions League, men ikke mod os, siger Benitez, der henviser til aftenens kamp mellem Newcastle United og Manchester City.

Sergio Agüero har nettet 21 gange i denne sæsons udgave af Premier League.

Læs også: Sky Sports: Ny europæisk stormagt kontakter Mourinho

INGEN KOMMENTARER