Benzema i ny skandale: Forbindes med narkosmugling og pengehvidvaskning

Benzema i ny skandale: Forbindes med narkosmugling og pengehvidvaskning

1896
0
DEL

Real Madrid-angriberen Karim Benzema er igen på dybt vand. Nu kædes han sammen med en organiseret og kriminel gruppe, der står bag narkosmugling og hvidvaskning af penge. 

Det er ikke første gang, at Karim Benzema er i mediernes søgelys for skandaler uden for banen. Den franske målmager har senest været involveret i en pengeafpresningssag mod landsmanden Mathieu Valbuena, og for to år siden sluttede en langvarig sag om sex med en mindreårig.

Nu trækker Benzema atter negativ opmærksomhed, efter at den franske avis La Liberation kan berette om, at Real Madrid-angriberen er blevet afhørt i en sag, der omhandler narkosmugling og pengehvidvaskning.

Analyse: Fem ting, vi lærte af Manchester United – Liverpool

En sag, der er ret så alvorlig, og som Benzemas egen virksomhed skulle kædes sammen med.

Avisen skriver, at Benzema gennem sin virksomhed har tilknytning til en organiseret gruppe af kriminelle, der smugler narko og hvidvasker penge.

Læs også: Medie: Klopp vil bringe tysk offensivhåb til Anfield

– Benzema har tabt meget på dette, siger en anonym kilde til avisen La Liberation.

Historien melder imidlertid intet om, hvilken rolle Karim Benzema helt præcist skulle spille i sagen, men anklagerne går på, at han har støttet op om den kriminelle gruppes ugerninger, og nu hænger en ny sag altså over hovedet på topangriberen.

Læs også: Gratis angriber kan ende med at koste Liverpool rekordsum

INGEN KOMMENTARER