Gratis angriber kan ende med at koste Liverpool rekordsum

Gratis angriber kan ende med at koste Liverpool rekordsum

1890
0
DEL

Liverpool kan meget vel ende med at skulle betale et rekordhøjt beløb for Danny Ings, som ellers blev hentet kvit og frit til Anfield i sommer. 

Da Danny Ings’ kontrakt med Burnley udløb i sommer, så Liverpool deres snit til gratis at få fingrene i en angriber, der havde bevist sit værd i Premier League.

Signingen har dog ikke været nogen videre succes indtil nu, hvilket primært skyldes skader og manglende spilletid, men det betyder ikke, at Merseyside-klubben ikke skal bonnes.

Grundet FIFA-regler om handler med spillere under 23 år kan Liverpool ende med at skulle betale et rekordhøjt beløb i kompensation til Burnley.

Læs også: Drama på tribunen: United- og Liverpool-fans røg i totterne på hinanden

– Årsagen til, at det er anderledes end normalt, er, at denne domstol hævder, at det vil blive den største kompensation i historien, siger administrerende direktør i Burnley, Steve Baldwin, ifølge Daily Star.

– Nøglen til dette er, at vi stiller Liverpool kravet, og derfor måtte vi forberede os godt til denne sag.

Læs også: Scholes bakker op om sin ven: Hvorfor ikke give Giggs jobbet?

– Vi snakker om en samlet dokumentation på mellem 400 og 500 sider med vidneudsagn, beviser, analyser af spillerpræstationer, forklarer han videre.

– Erklæringen indeholder, hvorfor vi laver en sag, hvad spilleren er værd i vores optik, samt en sammenligning med, hvad Liverpool ønsker at give.

Læs også: Fem ting, vi lærte af Manchester United – Liverpool

Chelsea er i øjeblikket rekordindehaver af højest betalte kompensation, og den lød dengang tilbage i 2009, hvor London-klubben hentede Daniel Sturridge i Manchester City, på 62 millioner kroner.

Liverpool forventes dog at skulle betale et endnu højere beløb i kompensation til Burnley.

Læs også: Medie: Klopp vil bringe tysk offensivhåb til Anfield

INGEN KOMMENTARER