Blatter appellerer karantæne til CAS

Blatter appellerer karantæne til CAS

710
0
DEL

Sepp Blatter og Michel Platini blev tidligere i dag idømt otte års karantæne fra fodbold. Sepp Blatter overgiver sig dog ikke og har nu appelleret sagen til den internationale sportsdomstol CAS. 

Sepp Blatter og Michel Platini blev idømt otte års karantæne fra fodbold grundet en betaling fra Blatter til Platini i 2011. Blatter blev også tidligere på efteråret suspenderet som præsident for FIFA.

Han giver sig dog ikke uden kamp:

– Jeg kæmper. Jeg kæmper for mig selv og jeg kæmper for FIFA. Jeg er suspenderet i otte år, men for hvad?, siger Blatter ifølge Sky Sports og fortsætter:

– Jeg er virkelig ked af, at jeg stadig skal være boksebold, og jeg er ked af at FIFA’s præsident skal være boksebold. Jeg er ked af det for fodbolden, som jeg har tjent i 40 år, afslutter en ærgerlig Blatter.

Han forklarer ydermere, at sagen nu er anket til CAS.

INGEN KOMMENTARER