Boateng om Jürgen Klopp: Den fedeste træner jeg har haft

Boateng om Jürgen Klopp: Den fedeste træner jeg har haft

1045
0
DEL

Den nuværende Milan-midtbanemand, Kevin Prince Boateng, beskriver Jürgen Klopp som den fedeste træner, han nogensinde har haft. Selvom ghaneseren kun fik fornøjelsen af at blive trænet af tyskeren i seks måneder, er den nuværende Liverpool-manager alligevel Boatengs favorit.

Kevin Prince Boateng har været vidt omkring i sin fodboldkarriere. Ja faktisk har han repræsenteret Herta BSC, Tottenham, Dortmund, Portsmouth, Schalke og AC Milan, hvor han blev trænet af henholdsvis Martin Jol, Jürgen Klopp, Juande Ramos, Harry Redknapp, Avram Grant, Massimiliano Allegri, Roberto Di Matteo og nu senest Sinisa Mihajlovic i det milanesiske.

Der er dog ingen tvivl om hvem, der står stærkest i Boatengs erindring.

– Dortmund var som juleaften, påske og nytårsaften på én og samme dag, har den 28-årige midtbanespiller skrevet i et uddrag af hans nye selvbiografi.

– Klopp er bare den fedeste træner, jeg nogensiden har arbejdet med og ikke engang på grund af hans sportslige færdigheder, men bare fordi han er en fed fyr, afslører Boateng, der mener, at hans personlighed er grunden til, at hans spillere vil gøre alt for ham på banen.

– Dette er grunden til, at hvilket som helst hold, han træner, altid vil udvikle en fantastisk holdånd og dø for ham på banen.

Den kontroversielle ghaneser tørnet ud for Klopp og co. i 2009, hvor han var udlejet i seks måneder til Ruhr-klubben fra Tottenham. Dortmund valgte dog ikke at sikre ham på permanent basis, da de mente, at 50 millioner kroner var for mange penge at smide for Boateng.

INGEN KOMMENTARER