Boateng ville være stolt over at blive Tysklands første, sorte kaptajn

Boateng ville være stolt over at blive Tysklands første, sorte kaptajn

1142
0
DEL

I et interview med den tyske avis Süddeutsche Zeitung har Boateng sagt, at han ville være stolt, hvis han formår at blive det tyske landsholds første, sorte kaptajn.

Jerome Boateng, hvis far er tysk og mor er ghanesisk, har for nylig udtalt, at han ville være stolt over at blive den første, sorte kaptajn i den tyske landsholdstrøje.

– Det ville være noget specielt for mig. Jeg kommer fra Berlin, men min hud har en anden farve. Jeg ville bare være så stolt, sagde Boateng altså til Süddeutsche Zeitung.

Forsvarsspilleren fra Bayern München var en af lederne på det landshold, der løftede pokalen i Rio, i forbindelse med den seneste VM-slutrunde. Ifølge Boateng, så har han, siden slutrunden i Brasilien, sunget med på den tyske nationalmelodi.

– Jeg begyndte på en måde bare at synge i Rio. Det var et meget følsomt øjeblik.

– Jeg plejede at blive virkelig nervøs forud for kampe. Dengang jeg var ung, så troede jeg, at en enkelt fejl fra min side ville ødelægge kampen og at det hele ville være min skyld.

Med erfaringen er der også fulgt en anelse mere sindsro. I hvert fald er der ikke tale om decideret nervøsitet mere, men blot en smule sommerfugle i maven, der vel egentlig også er på sin plads.

– Det er anderledes nu. Jeg får bare sommerfugle i maven nu. Det er en dejlig følelse og der jeg ved, at jeg er i live og vågen.

Hvorvidt Boateng formår at blive den første, sorte kaptajn på det tyske landshold må tiden vise. Noget der i hvert fald er sikkert, er at Boateng endnu har tiden foran sig, for ikke at snakke om evnerne, til at gøre det, og dermed gøre sig selv stolt.

INGEN KOMMENTARER