Boysen: Jeg får kuldegysninger af at løbe på banen til “jump”

Boysen: Jeg får kuldegysninger af at løbe på banen til “jump”

1196
0
DEL

David Boysen er glad for sin start i Brøndby, hvilket ikke mindst skyldes tilhængerne som kan give ham kuldegysninger af at løbe på banen. 

I søndagens opgør mod Randers blev David Boysen matchvinder, da han scorede kampens eneste mål. Et mål, der gav David Boysen et adrenalinkick af rang, og som har fået ham, og resten af truppen, til at arbejde sten hårdt hele ugen frem mod weekendens kamp mod Esbjerg.

– Vi skal gå ind til kampen på samme måde som mod Randers og bringe den samme energi. På træningsbanen har der været knald på hele ugen, så det ser ud som om, at der er den power, der er brug for, siger Boysen til Brøndbys egen hjemmeside.

David Boysen fortæller endvidere, at det giver ham en helt speciel følelse af at træde ind på Brøndby Stadion.

– Måske fordi det stadig er nyt for mig, men det giver mig kuldegysninger, når vi går på banen til ”Jump”, og når det hele gynger ved scoring og efter en sejr. Der kan jeg ikke takke fansene nok, og man får virkelig lov til at føle, at vi som spillere er en enhed sammen med dem.

Brøndby frister i skrivende stund en tilværelse som nr. 5 i Alka Superligaen, og selvom den erklærede målsætning i denne sæson er medaljer, så ligger Brøndby-truppens fokus andet steds lige nu.

– Det klassiske og måske lidt nemme svar er at tage en kamp ad gangen, men jeg synes, at det er det helt rigtige svar for os. Lige nu skal vi gå efter at være stabile, og så kan vi tale meget mere målsætning, når vi har opnået den stabilitet, lyder det fra Boysen, som vil starte stabiliteten med endnu en sejr, sig Boysen.

– Tre point gør altid vejen nemmere. Sejren mod Randers var en svær sejr, men det var også en kamp, vi skulle vinde. Det samme gælder kampen mod Esbjerg. Det er ikke en nem kamp, for Esbjerg er kommet fornuftigt fra start og har fundet hinanden, men det er stadig en kamp, som vi går 100 % efter at vinde, afslutter David Boysen til klubbens hjemmeside.

Brøndby tager på søndag i mod Esbjerg på hjemmebane.

INGEN KOMMENTARER