Brøndby-ejer trækker sig som formand

Brøndby-ejer trækker sig som formand

1610
0
DEL

Jan Bech Andersen trækker sig som formand i Brøndby IF. Det betyder, at klubben skal finde sig en ny af slagsen, eftersom at klubejeren og milliardæren ikke genopstiller ved næste generalforsamling. 

Marts måned var hård ved Brøndby IF og i særdeleshed Jan Bech Andersen, som efter den såkaldte Oscar-gate måtte tage ansvaret for, at cheftræner Thomas Frank tog sit gode tøj og gik.

Efter nøje overvejelser omkring fremtiden har Jan Bech Andersen ikke valgt at genopstille som formand den 13. april til generalforsamlingen, hvilket betyder, at Brøndby IF skal finde en ny mand til posten.

– Efter grundige overvejelser har jeg valgt ikke at genopstille som bestyrelsesformand for Brøndby IF. Det har været et absolut privilegie, en ære, at være bestyrelsesformand for, hvad der i mine øjne er den mest unikke og fascinerende fodboldklub i Danmark, forklarer Jan Bech til klubbens hjemmeside.

– Jeg har altid sagt, at jeg abonnerer 100 % på, at ingen er større end klubben. Fokus skal altid skal være på klubben og ikke et enkelt individ. Grundet det store mediefokus, der har været på min person de seneste uger, har jeg vurderet, at det er bedst for klubben, at jeg ikke genopstiller til bestyrelsen.

– Jeg har alle dage haft ét ønske, og det er, at Brøndby IF forsætter den genrejsning, vi er igennem i disse år, og at vi fortsætter med at udvise den tålmodighed, vedholdenhed og fællesskab, det kræver.

– Jeg ønsker, at al fokus skal være på det store arbejde, der ydes af medarbejdere og frivillige hver dag, og på hvad der sker på grønsværen, hvor klubben lige nu har et spændende forår foran sig, hvor der spilles med om medaljer i Alka Superligaen og er blot to kampe fra en pokalfinale, siger klubejeren til slut.

Jan Bech Andersen understreger på det kraftigste, at hans økonomiske engagement i klubben vil være uforandret. Med andre ord vil Brøndby IF fortsat få kapitalindsprøjtninger af ejerens egen lomme.

Læs også: Agger: Jeg savner Liverpool

INGEN KOMMENTARER