Brøndby får ny samarbejdspartner

Brøndby får ny samarbejdspartner

1846
0
DEL

Den danske fodboldklub, Brøndby IF, kan torsdag offentliggøre, at de former et nyt samarbejde med LånLet i fremtiden.

Helt fra barnsben bliver Brøndby-spillere indsprøjtet med fællesskab og dets betydning i klubben. Forretningen fra børne- og ungdomsrækkerne i amatørafdelingen og helt op til den professionelle afdeling er fælleskabet en af byggestenene i Brøndby IF, og netop fælleskabet udbygger klubben i dag.

– Hver dag arbejder vi hårdt i Brøndby IF på at styrke vores kommercielle fokus og opbygge det stærkest mulige netværk af samarbejdspartnere. I dag kan vi præsentere LånLet, der med stort engagement bliver Euro Partner i Brøndby IF. Med aftalen med LånLet tager vi endnu et skridt i den rigtige retning mod vores kommercielle målsætninger, siger kommerciel direktør Henrik Bartholdy til brondby.com, og han tilføjer følgende om samarbejdet med LånLet.

– LånLet vil i løbet af foråret gå ind og få en aktiv rolle omkring salget af sæsonkort til Brøndby Stadion. Det er et tiltag, som vi ser frem til og forventer os meget af.

LånLet ser også frem til samarbejdet med den traditionelle fodboldklub.

– Vi er glade for at kunne træde ind i det imponerende netværk af partnere, som Brøndby IF har opbygget, og vi har allerede nogle idéer til tiltag, hvor vi kan bidrage positivt som partner til glæde for både Brøndby IF og de mange fantastiske fans, der følger klubben, lyder det fra markedsdirektør Morten Johansen.

Læs også: Brøndbys Rodolph Austin går måske glip af afgørende kampe

INGEN KOMMENTARER