Brøndby fyrer klubbens mangeårige maskot ovenpå PR-nederlag

Brøndby fyrer klubbens mangeårige maskot ovenpå PR-nederlag

5353
0
DEL

Brøndby fyrer maskotten Nanok. Det sker ovenpå dens nederlag i DR3’s underholdningsprogram ‘Danmarks bedste maskot’. Begrundelsen ligger i, at de blågule har lidt et PR-mæssigt nederlag. 

Isbjørnen Nanok har repræsenteret Brøndby IF gennem en menneskealder, men alting har som bekendt en ende.

Klubben fra den københavnske vestegn har nu valgt at vrage den mangeårige Brøndby-maskot, efter at den havde deltaget i DR3-programmet ‘Danmarks bedste maskot’ tilbage i februar måned, hvor den led et ydmygende nederlag.

Brøndbys øverste ledelse har nu haft tid til at vurdere isbjørnen Nanoks præstation ved underholdningsprogrammet på DR3, og de er nu kommet frem til den konklusion, at samarbejdet må stoppe brat.

– Vi har evalueret på det kommercielle arbejde, som Nanok har udrettet for Brøndby IF gennem den seneste tid, og vores ellers så loyale klubmaskot efterlader os desværre med intet andet valg end at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning, siger Nicki Reinhardt, PR- & indholdsredaktør i Brøndby IF, til Sambabold.dk, inden han fortsætter:

– I forbindelse med deltagelsen i ‘Danmarks bedste maskot’ på DR3 oplevede vi en PR-mæssig tilbagegang qua Nanoks nederlag. Programmet var ganske vist produceret i et humoristisk øjemed, men vi hverken kan eller vil negligere den kommercielle værdi, der er forbundet med sådanne udsendelser.

– Det var et kæmpe nederlag for fodboldklubben Brøndby IF, da Nanok vendte tomhændet hjem til Vestegnen, og derfor vil vi nu forsøge at se os om efter en ny maskot, der kan repræsentere de blågule, forklarer Nicki Reinhardt til slut.

Hvilket dyr, der fremover skal repræsentere Brøndby IF som maskot, melder Brøndby imidlertid intet om, men det forventes, at der snart kommer en udmelding.

I må have en fortsat god 1. april, kære læsere…

INGEN KOMMENTARER