Auri besvarer fansenes spørgsmål: Brøndby skal være svære at læse for modstanderen

Auri besvarer fansenes spørgsmål: Brøndby skal være svære at læse for modstanderen

1269
0
DEL

Auri Skarbalius besvarer Brøndby-fansenes spørgsmål, som de enten har sendt over mail eller tweetet til de blågules cheftræner.

Søndag aften gælder det de forsvarende mestre FC Midtjylland for Brøndbys vedkommende. De blågule tropper drager helt til Herning for at møde de formsvage midtjydere, og i anledning af netop den kamp har fansene haft lejlighed til at spørge cheftræner Auri Skarbalius om lige dét, de brænder inde med.

Enten har man skullet sende en mail, eller også kunne man tweete sine spørgsmål.

Søren Andersen, Twitter
Er det muligt at se Elmander og Wilczek sammen på toppen i stedet for en hængende Pukki mod hold med små rum at løbe i?

– Jeg forstår spørgsmålet som om, at det efterlyses, at vi spiller med to angribere helt fremme. Når vi spiller med Pukki, så spiller vi forskelligt. Nogle gange er han hængende, hvor han kan komme i dybden. Andre gange er han sammen med Elmander på toppen. Så svaret på spørgsmålet er ja, men ikke nødvendigvis kun med Kamil Wilczek.

– Vores styrke skal være, at modstanderen har svært ved at finde ud af, hvordan vi vælger at gøre det.

Jesper Hansen, e-mail
Der kommer nu tre kampe på en uge, hvor den ene er en kamp mod FCK i pokalen midt på ugen. Hvordan tæller det i din planlægning af kampen mod FCM?

– Den vigtigste kamp i Brøndby er altid den næste kamp. Fokus er alene på kampen mod FC Midtjylland, og når den er overstået, kan vi kigge frem mod næste modstander.

– At der kommer tre kampe på en uge, må vi ikke brokke os over. Hvis man vil spille med i toppen af fodbold, så hører mange kampe med. Jo flere kampe der er senere på sæsonen, desto større succes har man, og det kan kun være positivt.

Benjamin Christensen, Twitter
Hvilken spiller fra FC Midtjylland vil du helst have på dit hold i kampen? 

– Det er et hypotetisk spørgsmål. Jeg har de spillere, jeg har, og ud fra det vælger jeg de spillere, jeg tror på, er de bedste til at løse opgaven på dagen – i dette tilfælde kampen mod FC Midtjylland.

Kasper Bech, e-mail
Hvordan står det til med Rønnow?
Hvis han ikke bliver klar – bliver det så Toppel, der kommer på kassen eller den unge Andreas (Hansen, red.)? 

– Vi tester Rønnow senere i dag, og hvis han er klar, så er han med. Er han ikke klar, så er vi godt garderet på pladsen, hvad enten det er Toppel eller Andreas, der spiller. De er 100 procent klar på opgaven, ellers ville de ikke spille i Brøndby IF.

Christian Pedersen, e-mail
Mod et FCM-hold i krise er det så vigtigt at gå offensivt til værks, eller er det vigtigere at holde nullet og så udnytte en omstilling eller en personlig fejl fra dem?’

 Uanset FC Midtjyllands mentale tilstand, så har de meget kvalitet på holdet. Vi fokuserer udelukkende på, hvordan vi vil gøre det med de små twist, der er i forhold til, hvordan modstanderen vælger at gøre det på dagen.

Læs også: Journalist forstår ikke svenskers Brøndby-skifte: Det må handle om penge

INGEN KOMMENTARER