Brøndby-keeper: FCK-spillerne gik efter min skade sidst

Brøndby-keeper: FCK-spillerne gik efter min skade sidst

4564
1
DEL

Frederik Rønnow erkender, at de to kommende kampe mod F.C. København bliver afgørende. Brøndby-målmanden følte, at københavnerne gik efter hans sårbare ribben sidst, men han mærker ikke noget til skaden længere. 

Søndag aften løber april måneds andet derby af stablen, når F.C. København hjemme i Telia Parken tager imod ærkerivalerne fra Brøndby IF i Superliga-regi.

Brøndbys sidsteskanse Frederik Rønnow erkender, at der er noget ekstra på spil – særligt i næste uge, når de møder københavnerne i andet pokalsemifinaleopgør, hvor der er en finalebillet på højkant.

– De her kampe er selvfølgelig afgørende i og med, at vi kan komme i finalen i pokalen. Det har været et mål for os, siden vi trådte ind i turneringen. Så på den måde er det afgørende. Jeg ved ikke, om du kan definere vores sæson ud fra de to kampe her – skulle vi risikere at løbe ind i et nederlag søndag, er der stadig mange kampe tilbage i sæsonen. Vi skal bare ud, og så tager vi Superliga-kampen først og har fokus på den, og så må vi tage det derfra, siger målmand Frederik Rønnow til tipsbladet.dk.

Brøndby-målmanden ser derby-kampene mod F.C. København som de fedeste, dansk fodbold har at byde på.

– De her kampe – og jeg kan kun tale på egne vegne – er de fedeste at spille. Selvfølgelig er der pres på, det er jo et derby, for fanden, men det er ikke alle, der oplever at spille dem. Det er uden sammenligning de fedeste kampe herhjemme, og vi skal ud og give den en skalle på søndag, siger Rønnow.

Læs også: Guardiola: Jeg vil aldrig toppe mine Bayern-stats

Frederik Rønnow gjorde comeback i sidste uges pokalsemifinaleopgør i Telia Parken, efter at han havde været ude med et trykket ribben.

Brøndby-keeperen havde fornemmelsen, af, at FCK-spillerne gik efter hans ømme punkt. Til denne weekends derby handler det om at komme ud med det samme udtryk som sidst, hvor de blågule præsterede godt og fik hevet 1-1 med hjem til pokalsemifinalereturen på Brøndby Stadion i næste uge.

– For os handler det om at agere som sidst, når vi skal spille os ud af deres pres og holde på bolden. Uanset hvad vil man altid være presset i Parken, og jeg synes, vi stod godt imod i pokalkampen. Det er de samme dyder, vi skal komme med, siger Rønnow og fortsætter:

Læs også: Okazaki: Kanté er ligaens MVP

– Der har da været et par sammenstød, hvor man har kunnet se, at det var dét (mit ribben, red.), de gik efter. Men sådan er det jo. Det er heldigvis ikke noget, jeg har mærket til i kampene.

Derbyet afvikles søndag klokken 18:00 og kan ses på TV3+.

Læs også: Brøndby-sportsdirektør: Mange trænere, vi ikke har råd til

1 KOMMENTAR

 1. Hej Lars,

  Jeg tror, at du er kommet til at poste din besked under den forkerte artikel, for i denne artikel omtales der slet ikke derby-restriktionerne.

  Men for at besvare din besked vil jeg henvise til følgende citat taget fra Brøndbys officielle klubhjemmeside:

  “Med de seneste restriktioner, som vores fans er blevet pålagt i denne uge, så betyder det i praksis, at det vil umuligøre det fantastiske tifo-arbejde, vores fans laver, og dermed forsvinder muligheden for at yde den støtte til holdet under kampen, som man ønsker at give.”

  Derudover skriver fangruppen Brøndby Tifo således:

  “Men tirsdag morgen er Brøndby Tifo dog blevet meddelt, at alle materialer til tifoen vil være forbudt til kampen. Ingen flag – uanset type eller størrelse – vil være tilladt på udeafsnittet, de ønskede antal capotårn vil ikke være tilladt, ligesom store bannere, creperuller og konfettirør ikke vil være tilladt.”

  Jeg ville også bringe et citat fra F.C. Københavns hjemmeside, men sitet er desværre nede lige pt.

  Jeg håber, at det var svar nok.

  // Daniel

Comments are closed.