Barca-stopper ovenpå Champions League-exit: Vi har en mindre krise

Barca-stopper ovenpå Champions League-exit: Vi har en mindre krise

934
0
DEL

Pique erkender ovenpå FC Barcelonas exit fra Champions League, at holdet befinder sig i en mindre krise. Midtstopperen fastslår dog, at catalanerne var sultne efter at score mod Atletico Madrid. 

Vicente Calderon eksploderede nærmest i ekstase og jubelskrig, da dommeren onsdag aften blæste for sidste gang i returopgøret mellem Atletico Madrid og FC Barcelona.

Underdogsene fra Madrid sikrede sig videre avancement i Champions League, mens turneringerens forsvarende mestre fra Barcelona måtte se kvartfinalen som deres endestation i år.

Det har generelt været nogle svære uger for FC Barcelona, som har indkasseret nederlag og leveret fornærmende dårligt spil målt op imod det vanlige niveau, de har præsteret på gennem det meste af sæsonen.

Nu erkender den catalanske forsvarskaptajn Pique, at holdet befinder sig i en mindre krise.

– Vi er i en lille krise. Man er ikke altid på sit bedste. Tingene går godt eller skidt, forklarer Barcelona-profilen til den spanske avis AS og fortsætter:

Læs også: Håbet om et trofæ lever for Manchester United efter sejr på Upton Park

– Holdet var sulten efter at score, men bolden ville ikke ind. Sådan er fodbold. Vi tror på, at vi er virkelig gode, men er ikke altid på vores bedste.

Pique erkender, at Champions League-exitet gør ondt, og det har ført skuffelser med sig.

Læs også: Guardiola: Jeg vil aldrig toppe mine Bayern-stats

– Jeg vil ikke benægte, at det har været et hårdt slag, som vi ikke forventede, siger Pique, der opfordrer holdkammeraterne til at vise, at de kan rejse sig i ligaen og i Copa del Rey:

– Vi skal rejse os. Vi spiller stadig i ligaen og i pokalturneringen, og det er to meget store turneringer, som vi forventer at vinde.

FC Barcelona røg ud med et samlet 3-2-nederlag efter Atletico Madrids hjemmesejr på 2-0.

Læs også: Brøndby-keeper: FCK-spillerne gik efter min skade sidst

INGEN KOMMENTARER