Brøndby-ledelsen tager afstand til hooligans: Uacceptabelt

Brøndby-ledelsen tager afstand til hooligans: Uacceptabelt

3497
0
DEL

Brøndbys ledelse tager afstand til den adfærd tilhængerne viste ved Pokalbraget mod FCK onsdag aften, og vil nu identificerer de fans der skabte uro. 

Ovenpå gårsdagens uroligheder, ved Københavner-derbyet mellem FCK og Brøndby, som tilhængere fra Brøndby skabte efter kampens afgørelse, vil Brøndbys ledelse nu implementere tiltag for at sikre sig, at den slags ikke sker igen i fremtiden.

– Vi tager afstand fra gårsdagens episode efter slutfløjtet i Telia Parken, der involverede en mindre gruppe af de fremmødte i udebaneafsnittet. Uanset om der kommer kasteskyts fra andre tribuner, eller om man føler sig provokeret af modstanderens spillere og officials, så er det en total uacceptabel adfærd. Det skriver Brøndbys administrerende direktør, Jesper Jørgensen, i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen skriver Jesper Jørgensen, at man sammen med Københavns politi vil gennemgå overvågningsoptagelserne ved Brøndbys tildelte tribuneafsnit, så man kan finde gerningsmændende og straffe dem.

Læs også: FCK inviterer Brøndbys ledelse til et møde om sikkerheden ved ‘New Firm’

– Vi kan kun understrege, at uanset hvilke bevæggrunde man måtte have, så undskylder det aldrig den opførsel, vi så i går. Det er på ingen måde foreneligt med de værdier, vi har i Brøndby IF, og ingen Brøndby-fans bør acceptere en sådan opførsel fra en minoritet af medfans.

Ligeledes bekræfter Jesper Jørgensen, at man har taget i mod den invitation der tidligere på dagen kom fra FCK om et møde angående sikkerheden ved de to klubbers indbyrdes opgør.

Afslutningsvis skriver Jesper Jørgensen, at han synes gårsdagens episode er ærgerlig, fordi man hele tiden er i dialog med klubbens fans om at skabe landets bedste fanscene.

– Vi har i lang tid arbejdet målrettet og i tæt samarbejde med vores fans på at have Danmarks absolut bedste fanscene. Vi har derfor i dag en fantastisk kulisse at spille i, uanset om vi er på hjemmebane og udebane, og vi er samtidig lykkedes med stort set at eliminere episoder som den i går.

Læs også: Hård anklage mod Zlatan: Han har været dopet

– Derfor er det også ekstra ærgerligt for alle tilknyttet Brøndby IF, at vi i går oplevede, at en fraktion af Brøndby-fans tilsidesatte det fællesskab, vi har i klubben, og satte sig selv i fokus. I tillæg er det ærgerligt for spillerne og trænerne, at opførslen i går efter kampen fjerner fokus fra en ellers god præstation på grønsværen og et stærkt udgangspunkt til returopgøret i pokalsemifinalen på Brøndby Stadion, lyder det fra Brøndby-direktøren.

Brøndby og FCK møder hinanden to gange inden for de næste to uger i henholdvis DBU Pokalens returopgør og Alka Superligaen.

INGEN KOMMENTARER