Brøndby-profil erkender hævnaktion: Kom med knopperne først, fordi jeg var irriteret

Brøndby-profil erkender hævnaktion: Kom med knopperne først, fordi jeg var irriteret

2751
0
DEL

Brøndbys David Boysen indrømmer, at han blev irriteret på Oliver Lund og derfor gik ind med knopperne forrest mod OB-spilleren. 

Brøndby IF slog OB med 1-0 søndag aften efter en velspillet kamp af de blågule, men de gode takter blev dog overskygget af en hensynsløs tackling sat ind på Oliver Lund af David Boysen, der slap med et gult kort, selvom hele det danske ekspertkorps vurderede episoden til direkte rødt.

Boysen indrømmer da også selv, at tacklingen var voldsom, og at han satte den ind, fordi han var irriteret på modstanderen.

– Jeg har aldrig fået rødt kort i min senior-karriere, og det er ikke det, jeg gerne vil huske kampen for. Men det er ret voldsom, ja. Jeg var heldig. Jeg følte egentlig ikke, at den var så slem i situationen, men når jeg ser den på tv, ser den anderledes ud, siger David Boysen og fortsætter:
– Der var en lille batalje mellem mig og Lund forinden, hvor han stempler mig og derefter løfter mig op som et lille barn. Det blev jeg ret irriteret over, men jeg burde ikke have reageret sådan, erkender Brøndby-profilen.
David Boysen stod for assisten til Lebogang Phiris mål, som sikrede Brøndby sejren.

INGEN KOMMENTARER