Brøndby-profil: Sulten efter at komme stærkt tilbage på landsholdet

Brøndby-profil: Sulten efter at komme stærkt tilbage på landsholdet

874
0
DEL

Riza Durmisi er opsat på at komme stærkt igen efter en skidt præstation mod Sverige lørdag aften i første af to playoff-opgør.

Det var ikke en Riza Durmisi i fulde omdrejninger, vi fik at se i den vigtige playoff-kamp mod Sverige i lørdags, men den lynhurtige back vil forsøge at gøre stærkt comeback på tirsdag i den afgørende kamp i Parken.

– Det gør jo bare, at jeg vil gøre det endnu bedre næste gang og er endnu mere sulten efter at vende stærkt tilbage. Det kan jeg gøre på tirsdag, hvis jeg ellers får lov til at spille, siger Riza Durmisi til Ekstra Bladet.

– Den har vi diskuteret. Det er en balancegang. Enten skal jeg støtte helt op, så han ikke kan lægge afleveringen eller også skal jeg falde, så han ikke kan spille dybt. Fischer siger, det er hans, og jeg siger, at det var mit mål. Vi skulle have stået bedre, men nu ved jeg, hvordan det er. Nu har vi fået clearet det, så jeg ved, hvordan jeg skal stå en anden gang, fortsætter den angrebsivrige venstreback.

Kampen fløjtes i gang tirsdag 20:45.

INGEN KOMMENTARER