Okores agent raser over politikers racistiske kommentar

Okores agent raser over politikers racistiske kommentar

1110
0
DEL

Agenten Nikola Juric-Jægerfeld raser over Danskernes Partis formand Daniel Carlsens racistiske kommentar, der var rettet mod hans klient Jores Okore. 

I sidste uge præsenterede DBU de nye landsholdsdragter, og det vakte meget mere postyr, end en sådan præsentation normalvis gør.

Den mørklødede forsvarsspiller Jores Okore var en af tre modeller, der blev brugt til at fremvise den spritnye landsholdsdragt, og det fik Daniel Carlsen, formand for Danskernes Parti, til tasterne.

“Det er desværre ikke kun landsholdets shorts, der har fået ny kulør …”

Således skrev den kontroversielle politiker på sin Twitter-profil umiddelbart efter annonceringen af de nye landsholdsklæder.

Den kommentar har vakt store furore rundt om i landet, og nu har Jores Okores agent også ytret sig i sagen.

– Jeg væmmes over Carlsens syge kommentarer. Vi lever i det 21. århundrede, og så skal jeg stadig læse om sådan noget, rasede agenten Nikola Juric-Jægerfeld ifølge den engelske avis The Sun.

– Jeg er chokeret over, at folk stadig tænker på en sådan måde i et moderne samfund. Jeg væmmes blot ved at se ordene. Jeg var ikke sikker på, at jeg kunne tro mine egne øjne, fortsætter agenten.

– Når man tænker på det, der skete i Frankrig fredag aften, så er det endnu mere rystende. For mig virker det som om en uudannet, ung mand, som ingen viden har om den virkelige verden.

– Jores har altid været stolt af at repræsentere Danmark, så det gør mig oprørt, at nogen kan have et så foragteligt syn. Disse snæversynede tanker havde ingen plads i samfundet for 100 år siden, endsige nu. Det er en skamplet for et moderne, dansk samfund, at nogle overhovedet tænker i disse baner.

– Det er en utrolig måde at behandle en som Jores, der er vokset op i Danmark, elsker sit land og er stolt over at være dansk, slutter Okores agent.

INGEN KOMMENTARER