Brøndby-skandale lurer: Bestyrelsesformand har under dæknavn ytret sig yderst kritisk om Thomas...

Brøndby-skandale lurer: Bestyrelsesformand har under dæknavn ytret sig yderst kritisk om Thomas Frank og Per Rud

3501
0
DEL

Brøndby IFs bestyrelsesformand og storaktionær, Jan Bech Andersen, har muligvis sat sig selv i en meget uheldig position på Vestegnen. Ekstra Bladet kan nemlig i dag afsløre, at Bech Andersen har langet kraftigt ud efter Thomas Frank og den tidligere sportsdirektør, Per Rud, på klubbens fanforum, Sydsiden Online.

Det er vist ingen hemmelighed, at der hviler et stort pres på den træner, der står i spidsen for Brøndby IF. Dette pres bliver ikke mindre af, at det nu er kommet frem, at en af klubbens egne og mest fremtrædende personer, Jan Bech Andersen, under et dæknavn har svinet Thomas Frank og Per Rud til på Sydsiden Online.

Dette afslører Ekstra Bladet, der har fået bekræftet af Brøndby-kilder, at det er Jan Bech Andersen, som har brugt sin søns profil ved navn ‘Oscar’ til at ytre sig kritisk om tingenes tilstand på Vestegnen.

Læs også: Thomas Frank oven på kontroversielt interview: Presset er som det altid har været

Bestyrelsesformanden har således deltaget aktivt i diskussionerne inde på fanforummet og har ikke lagt fingre i mellem om, hvad han synes om Rud og Frank. ‘Oscar’ skrev følgende d. 4. januar 2016:

– Per Rud var og er aldeles 100 procent inkompetent. At Aldo (Petersen, daværende formand, red.) – egenhændigt – ansatte en træner, der aldrig havde trænet et seniorhold og samtidig en alt mulig mand fra en klub, der ikke har præsteret siden 70’erne er den største dumhed der er begået – og guderne skal vide det har kostet en rumraket.

Det har indtil nu stået hen i det uvisse, om hvem denne ‘Oscar’ var, men oven på Brøndbys nederlag til SønderjyskE i weekenden, stod hovedpersonen frem. Dette var altså ingen mindre end Jan Bech Andersen, der underskrev følgende besked:

– Den er god nok. Til alle der er utilfredse kom gerne på stadion i morgen kl. 14.00 (i mandags), så tager vi et møde i Vilfort Lounge og vender alle punkter. Det er som sagt nu vi skal bakke op – ingen af os inklusive mig selv er blinde. Vi har bestyrelsesmøde kl. 10.30-14.00 og derefter tager jeg en kop kaffe med alle der ønsker at udtrykke deres mening. Sov godt. Kh Jan Bech.

Læs også: Brøndbys partnere på udfordring: Planlagt morddrama på netværksmøde

Ingen fra Brøndby-ledelsen, herunder cheftræner, Thomas Frank og kommunikationschef, Christian Schulz, har ønsket at udtale sig om sagen. Heller ikke hovedpersonen selv, Jan Bech Andersen.

INGEN KOMMENTARER