Thomas Frank oven på kontroversielt tv-interview: Presset er som det altid har...

Thomas Frank oven på kontroversielt tv-interview: Presset er som det altid har været

969
0
DEL

Når Brøndby på søndag løber på banen for at møde Randers FC, er presset på Brøndby-træner, Thomas Frank, hverken større eller mindre efter vestegnsklubbens nederlag til SønderjyskE. Presset er nemlig, som det altid har været, fortæller han. 

Det er vist ingen hemmelighed, at det var en lettere frustreret Thomas Frank, der i søndags lod sig interviewe af Canal 9s Mette Cornelius efter Franks mandskab måtte se sig slået med 3-1 i det sønderjyske.

Den 42-årige Brøndby-træner forsøgte således, at tage styringen i interviewet, hvilket skabte genlyd på de sociale medier og i det generelle fodboldmiljø. Der blev således spekuleret i, om Thomas Franks mindre “udbrud” var et resultat af det øget pres på Vestegnen.

Læs også: Brøndbys partnere på udfordring: Planlagt morddrama på netværksmøde:

Dette afviser hovedpersonen dog blankt.

– Jamen, jeg føler mig hverken mere eller mindre presset, end jeg har været i de seneste to og et halvt år. Det er en præmis, når man er i den her klub, at når man vinder fodboldkampe, er det fantastisk. Og vi ville have ligget på en andenplads med en sejr over Sønderjyske. Nu leverede vi en dårlig præstation og tabte, og så begynder man at snakke om alt muligt andet, fortæller Frank, der endvidere slår fast, at han lever fint med presset i Brøndby.

– Der er nogle, der siger, at man er under konstant pres, når man er Brøndby-træner. Så er man mere eller mindre under pres, når man taber en fodboldkamp? Det ved jeg ikke. Jeg lever fint med presset, og jeg har det godt med at gå på arbejde hver dag.

Læs også: Video: Brøndby-stjerner besøger julemærkehjem

Med nederlaget til SønderjyskE missede Thomas Franks mandskab muligheden for at kravle sig op på en delt andenplads i Superligaen. Holdet skal derfor være hurtige til at få den dårlige præstation mod sønderjyderne ud af kroppen, således de kan komme videre, fastlår han.

– Det er op og ned, hvornår man rammer den fysiske top-præstation, og det gjorde vi ikke mod Sønderjyske, og så tabte vi. Hele humlen er, at det skal gøre ondt og være irriterende at tabe en fodboldkamp, men omvendt er du nødt til at komme videre. Hvis den hænger for længe i kroppen, kan vi ikke holde fokus på næste kamp. Så vi skal være forbandede, men hurtigst muligt få den ud af kroppen og komme videre derfra.

 

INGEN KOMMENTARER