Brøndby-slider inden topbrag: Vi skal vinde sådanne kampe

Brøndby-slider inden topbrag: Vi skal vinde sådanne kampe

1456
0
DEL

Brøndbys Frederik Holst siger, at de blå-gule skal ud og slå SønderjyskE, som de kæmper med i toppen af Alka Superligaen. 

Brøndby IF drager søndag til Haderslev, hvor fjerdepladsindehaverne fra SønderjyskE venter. Kampen kan blive vital og udslagsgivende i topkampen, som de blå-gule agter at være en del af.

Derfor er det afgørende, at de går ud og leverer en fokuseret præstation og vinder kampen, mener alsidige Frederik Holst, der på det seneste har ligget inde i maskinerummet på Brøndby-holdet.

Læs også: Barcelona vandt stort og slog vild rekord

– Vi skal vinde sådanne kampe. Vi skal helst vinde alle kampe, men vi konkurrerer med SønderjyskE oppe i toppen, og det vil være en rigtig, rigtig dejlig kamp at vinde, siger Frederik Holst, der forventer kamp til stregen.

– Jeg forventer en hårdt spillet kamp, en svær kamp som altid. Det bliver nok heller ikke på den bedste bane på grund af årstiden, forklarer han videre.

Læs også: Video: Bruger Ronaldo igen vold mod modstanderen her?

– Det er vigtigt fortsat at være stabile i defensiven, hvor de, der er kommet ind (Ørnskov og Juelgård, red.), har gjort det fremragende. Og så skal vi være skarpe på deres standardsituationer, fastslår Holst.

Frederik Holst erkender, at han var lidt overrasket over at skulle starte inde i forårspremieren mod Hobro, men han fortæller samtidig, at det er rart at få spilletid fra start.

– Det er skønt. Det kom lidt bag på mig, at jeg skulle starte inde mod Hobro. Jeg tror, at det har lidt at gøre med småskader til andre, og så er det ikke de bedste baner på denne årstid. Det er måske en lille fordel til mit spil, min energi og min hårdhed, forklarer Holst, der føler, at han har gjort nok for at få genvalg søndag mod SønderjyskE.

Læs også: Eksperternes spådom: Sådan ender Premier Leagues topkamp

– Det er træneren, der bestemmer, men jeg synes, at jeg har gjort, hvad jeg kunne for at spille mig på holdet. Jeg ved, at der er andre, der gerne vil spille, og køen er tæt, men jeg klør på.

21-årige Holst har indtil videre fået 11 ligakampe i benene i denne sæson.

Læs også: Det hjemløse United-flop: Jeg troede, interessen var en joke

INGEN KOMMENTARER