Brøndby-spillere: Vi forstår godt fansenes beslutning

Brøndby-spillere: Vi forstår godt fansenes beslutning

2144
0
DEL

Brøndbys spillere udviser forståelse for fansenes beslutning om at boykotte søndagens derby mod FCK. Frederik Holst og David Boysen fortæller til 3point.dk, at de vil savne støtten, men er klar til kamp.

Brøndby-spillerne Frederik Holst og David Boysen er ærgerlige over situationen, men forstår godt fansenes beslutning om at boykotte FCK-kampen på søndag:

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke får vores 12. mand med til at støtte os. Men jeg forstår dem godt. Nu når der bliver lavet regler om at de ingen tifo må have med, siger Frederik Holst til 3point.dk.

David Boysen erklærer sig enig:

– Det er selvfølgelig ærgerligt for os spillere, når man tænker på den hjælp det giver os. Det kommer vi til at savne. Men jeg bakker op om deres beslutning, og så er jeg sikker på, at vi får enorm opbakning og skøn atmosfære allerede tre dage efter på Brøndby Stadion.

Lige nu ønsker spillerne at flytte fokus til selve grønsværen, hvor opgøret skal stå:

– Vi er altid klar til derby og vi tror altid på sejr, lige meget hvem vi spiller mod, lyder det fra Holst.

Læs også: FCK bekræfter: Brøndby ville droppe udebaneafsnit

– Vi må fokusere på, at der venter en meget vigtig kamp på søndag, som fansene jo bakker op omkring – om det så denne gang må blive hjemme fra sofaen af, lyder det fra Boysen.

Der er kampstart i Telia Parken søndag klokken 18.00.

INGEN KOMMENTARER