Fernando Torres vil være Atleticos svar på Totti

Fernando Torres vil være Atleticos svar på Totti

1145
0
DEL

Fernando Torres drømmer om at efterligne Juan Carlos Valeron og Francesco Totti, ved at blive i Atletico Madrid resten af karrieren.

Totti har spillet hele sin karriere i AS Roma, mens Valeron blev en sand legende, da han optrådte i 13 sæsoner for Deportivo la Coruna.

32-årige Fernando Torres har to måneder tilbage af sin lejeaftale med barndomsklubben Atletico, hvor han spillede fra 2001-2007, inden han skiftede til Liverpool. Efterfølgende har han optrådt for Chelsea og AC Milan, inden han returnerede til Atletico på en låneaftale i januar 2015.

– Jeg ville elske at være Atleticos Totti eller Valeron, sagde han til den spanske radiostation Cadena Ser og fortsatte:

– Men lige nu vil jeg hellere holde fokus på de vigtige kampe, der venter.

Torres blev udvist i Atleticos første kamp mod FC Barcelona i Champions League og så derfor til fra tribunen, da hans holdkammerater sikrede sig videre avancement i turneringen med en imponerende 2-0-sejr i onsdags.

– Jeg føler mig overbevist om at det andet gule kort ikke var der. Jeg er meget frustreret.

Læs også: Champions League.lodtrækningen: Disse hold møder hinanden i semifinalerne

– Jeg er sikker på, at vi med 11 mand havde vundet. Det tog nogle dage at komme sig over min udvisning og nederlaget. Tiden lige efter min udvisning var den værste i min karriere, og jeg ville bare være alene.

Atletico møder Bayern München i den ene semifinale i Champions League.

 

INGEN KOMMENTARER